Returer

Om jag behöver returnera artiklar?
Du äger rätt att inom 14 dagar returnera Dina varor om det inte handlar om produkter som inte ingår i vårt standardsortiment. Produkterna får Då inte vara använda och skall returneras i vårt obrutna plastemballage. Innan returnering sker skall godkännande inhämtas från vår agneta@meab.se. All returnering och transportansvar sker på avsändarens bekostnad. För företag utgår en returavgift om 10 % av produktens nettovärde. Returnerade artiklars värde krediteras mottagarens konto normalt inom 10 dagar räknat från att returen är mottagen.

Reklamation
Skulle någon produkt vara föremål för reklamation kontakta omgående vår order@meab.se för konsultation. Notera att MEAB´s ansvar aldrig kan överstiga varans pris plus frakt.

EJ uthämtat paket.
För alla paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 349 SEK. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, returfrakt och hantering. Betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift på 50 SEK samt dröjsmålsränta och ev. inkassokostnader. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka det tillbaka till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

Transportskador
Tyvärr kan vi inte helt utesluta uppkomsten av transportskador. För att undvika problem är det viktigt att Du undersöker att emballaget är oskadat när Du får varorna. Finns minsta skada på paket reklamera det direkt till leverantörens chaufför. Skulle det sedan visa sig att det verkligen även är skador på godset kontakta då oss på order@meab.se alt på telefon 0270 426530